Wilt u als organisatie uw maatschappelijke impact versterken en uw medewerkers motiveren? Dat kan samen met Amref Flying Doctors!

Wat kan Amref voor uw bedrijf betekenen?

Wilt u als bedrijf of organisatie uw maatschappelijke impact versterken en uw medewerkers motiveren? Dat kan samen met Amref Flying Doctors! Op die manier draagt u bij aan succesvolle programma’s om de gezondheid in Afrika te verbeteren. Hierbij zorgen wij zo veel mogelijk voor samenwerkingsprojecten op maat, die volledig aansluiten bij uw expertise en organisatie.

Gelijkwaardige relatie

Uiteraard is deze samenwerking voor Amref Flying Doctors van groot belang. Wij zijn voor de financiering van ons werk in Afrika immers afhankelijk van de steun van derden, van u, en stellen de partnerschappen met bedrijven dan ook bijzonder op prijs. Daarnaast hebben wij u ook het nodige te bieden. Wij hebben een groot netwerk, zowel in het Nederlandse bedrijfsleven als in de Afrikaanse gezondheidssector. Dit maakt samenwerking voor u en uw bedrijf extra interessant. Regelmatig leidt de samenwerking zelfs tot innovatieve projecten met nieuwe zakelijke mogelijkheden voor beide partijen. Wij zijn er dan ook trots op dat de relatie met onze zakelijke partners gebaseerd is op gelijkwaardigheid.

Samenwerken biedt de volgende mogelijkheden:

Internationaal partnerschap met lokale impact

Al bijna zestig jaar is Amref in Afrikaanse landen een betrouwbare partner in gezondheidszorg. Zowel voor lokale overheden als binnen de gemeenschappen.

Medewerkerbetrokkenheid en -trots door deelname aan onze evenementen en acties

Samen met u organiseren we graag fondsenwervende acties en evenementen, zoals een diner of een golftoernooi. Zo betrekt u uw medewerkers, klanten of leveranciers ook bij de samenwerking met Amref Flying Doctors! Natuurlijk kunt u ook aansluiten bij een van onze al bestaande evenementen zoals de Africa Classic of de Dam tot Damloop.

Versterken van de reputatie

Voor uw interne en externe communicatie kunt u gebruik maken van verhalen en beelden van Amref Flying Doctors.

Netwerk

Amref weet een breed scala aan mensen en organisaties aan zich te binden. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om met nieuwe stakeholders in contact te komen.

Samen campagne voeren

Door een maatschappelijke waarde toe te voegen aan een product of dienst wordt er een extra onderscheidend element toegevoegd aan de propositie.

Mogelijkheid tot projectbezoek

Uw bedrijf kan het werk van Amref Flying Doctors steunen met een structurele financiële bijdrage. U kunt ook uw naam verbinden aan een specifiek project of we ontwikkelen samen een innovatieve project dat bijdraagt aan de versterking van de medische sector in Afrika.

Lidmaatschap Amref Business Club

De Amref Business club is een vernieuwend en uitdagend concept. Hier ontmoeten leiders uit de Nederlandse zakenwereld elkaar, wat een concentratie van de beste kennis, expertise en leiderschapskwaliteiten oplevert. Dat biedt voor zowel de leden als voor Amref Flying Doctors `the chance of a lifetime’, en die kans wordt dan ook volledig benut. Lees meer over de Amref Business Club.

Verder praten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op (of bel 071-576 9476).