VvAA, de grootste ledenorganisatie voor medische zorgverleners, en Amref Flying Doctors gingen in 2009 een vijfjarig samenwerkingsverband aan.

Yarden

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid heeft Yarden er voor gekozen om een project tegen moedersterfte te sponsoren.

Amref Flying Doctors gelooft namelijk sterk in de kracht van vrouwen. Vrouwen zijn cruciaal voor de duurzame ontwikkeling van Afrika. Gezonde vrouwen kunnen werken en kinderen veilig grootbrengen. Ze dragen bij aan de sociale en economische ontwikkeling van hun familie en hun gemeenschap. Daarom willen we moedersterfte een halt toeroepen. Goed opgeleide verloskundigen vervullen hierin een sleutelrol.

 

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt.