Bedrijfssupporters

Amref Flying Doctors werkt samen met bedrijven en organisaties die actief zijn op uiteenlopende terreinen.

KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Zij voelen zich sterk verbonden met het werk van Amref Flying Doctors. Daarom sponsoren zij de Africa Classic, de fietstocht waarin deelnemers 6 dagen fietsen op hun mountainbike door Tanzania of Oeganda voor Amref Flying Doctors. 

Eurocross Assistance

Alarmcentrale Eurocross Assistance is toonaangevend in wereldwijde hulpverlening zoals medische hulp, vervoershulp en ook hulp op het gebied van brand-, storm of waterschade. Eurocross voelt zich als hulpverlenende instantie erg verbonden met het werk van Amref Flying Doctors en is sinds 2009 strategisch supporter van de organisatie.

NLR

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum is het belangrijkste onderzoeksinstituut in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. Het centrum ondersteunt het 'Medische zorg en training in afgelegen gebieden'-programma van Amref Flying Doctors, waarbij medische vluchten worden gemaakt naar afgelegen gebieden. Daarnaast organiseert de organisatie regelmatig fondsenwervende activiteiten.

QNH

Als business integrator houdt QNH zich bezig met het verbeteren van de samenwerking binnen en tussen organisaties. QNH ondersteunt het programma 'Medische zorg en training in afgelegen gebieden'. De sponsoring wordt deels gefinancierd door de medewerkers van het bedrijf. Zij staan vrijwillig een deel van hun salaris af, en de directie verdubbelt deze donatie. Een fantastisch initiatief!

Waterleiding Maatschappij Limburg

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) steunt het Amref-drinkwaterprogramma in Kenia. Dit gebeurt via een uitwisseling van technische kennis en expertise. Werknemers van WML en Afrikaanse technisch experts delen hun kennis over het bouwen en beheren van waterputten.