Evenementen- en congrescentrum RAI Amsterdam is een zakelijke partner van het eerste uur van AMREF Flying Doctors. Het bedrijf draagt sinds 2005 financieel bij.

RAI Amsterdam

Evenementen- en congrescentrum RAI Amsterdam is een zakelijke partner van het eerste uur van Amref Flying Doctors. Het bedrijf draagt sinds 2005 financieel bij.

Amref Flying Doctors werkt met bedrijfspartners op verschillende niveaus samen. Van sponsoring in natura tot maatschappelijk verantwoord ondernemen, en soms voor aandacht in Nederland, maar meestal voor het bereiken van onze missie: een betere gezondheid voor kwetsbare jonge vrouwen in Afrika. Een partner van het eerste uur is RAI Amsterdam. De afgelopen jaren ondernamen we samen diverse (fondsenwervende) activiteiten, stelde RAI Amsterdam kennis en middelen beschikbaar en vroegen we gezamenlijk aandacht voor de gezondheidssituatie in Afrika.

Fondsen werven

Al sinds 2005 ondersteunen RAI Amsterdam en haar medewerkers Amref Flying Doctors in een constructieve en inspirerende samenwerking. Samen met alle medewerkers, exposanten Internationale Beurzen, leveranciers, etc. heeft RAI Amsterdam met in totaal € 292.330 de afgelopen jaren aan twee gezondheidsprogramma’s bijgedragen: Water- en sanitatie in Mtwara (Tanzania) en Schoon water, gezonde Masai in Kajiado (Kenia)

Nieuw programma

Sinds dit jaar steunt RAI Amsterdam een nieuw programma: ‘Een gezonde toekomst voor meisjes in Kilindi’.

Middelen en aandacht

En dankzij het belangeloos beschikbaar stellen van haar ruimtes, techniek en personeel voor onze (fondsenwervende) evenementen blijven de kosten van onze organisatie in Nederland laag en worden de fondsen die we in Nederland werven zoveel mogelijk aan Afrika besteed. Het gezamenlijk aandacht vragen voor de gezondheidssituatie in Afrika bij de verschillende stakeholders van RAI Amsterdam (werknemers, leveranciers, klanten en opdrachtgevers) draagt bij aan het versterken van onze bekendheid en positionering.