Wat doen we

Wij geloven in Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen. Amref-programma’s worden dus ontwikkeld en uitgevoerd vanuit Afrika zelf.

Amref Flying Doctors richt zich in haar werk op een aantal kernpunten, om zo maximaal effect te bereiken voor de gezondheid van jonge vrouwen in Afrika.

Amref Flying Doctors is een Afrikaanse organisatie. We werken aan projecten vanuit Ethiopië, Kenia, Oeganda, Tanzania, Senegal, Zuid-Afrika, Zambia en Zuid-Soedan.

Amref Flying Doctors richt zich in haar projecten op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes door voorlichting en onderzoek.

Het Innovate for Life Fund ondersteunt Afrikaanse ondernemers in de gezondheidszorg door hen toegang te bieden tot kennis, netwerken en financiering.

Zowel de lokale bevolking als de overheid zijn belangrijk bij goede gezondheidszorg. Amref weet dat en zet een eigen, unieke en succesvolle methode in bij haar werk in Afrika.

Amref Flying Doctors werkt aan een duurzaam gezond Afrika. Maar eigenlijk doet ú dat. Want alleen dankzij uw bijdragen, kunnen wij dit belangrijke werk voortzetten.