Wie zijn we

Een goede gezondheid is een mensenrecht. Dat vindt Amref Flying Doctors. Vanuit die overtuiging werken wij samen met de lokale bevolking aan betere gezondheid in Afrika.

Als belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika zijn we geworteld in dat continent en zetten we onze kennis en expertise al sinds 1957 met succes in.

Zet jij jouw talent in voor een betere gezondheid in Afrika?

Amref, sinds 2014 Amref Health Africa geheten, werkt in Afrika en wordt ondersteund vanuit Europa en Noord-Amerika. Ons internationale netwerk maakt ons succesvol: wij praten met mensen in...

Het recht op een goede gezondheid kun je niet afdwingen. Het recht op een goede gezondheidszorg, voor iedereen, wél. Daar zetten wij ons bij Amref Flying Doctors voor in.

We zijn in 1957 begonnen als de Flying Doctors of East Africa: artsen vlogen naar afgelegen, moeilijk bereikbare gebieden in Afrika om daar medische zorg te verlenen.

Hieronder vindt u antwoorden op vragen die vaak aan ons gesteld worden. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers.

Amref Flying Doctors in Nederland is gevestigd in Leiden. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.