Over Amref Flying Doctors

Als belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika zijn we geworteld in dat continent en zetten we onze kennis en expertise al sinds 1957 met succes in.

Amref Flying Doctors vindt het belangrijk dat de Raad van Toezicht toeziet op de activiteiten van de organisatie. Dat toezicht is in handen van de betrokken leden van de Raad.

Het is de persoonlijke missie en ambitie van Patricia Vermeulen (1975) om als directeur van Amref Flying Doctors haar steentje bij te dragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de meest...

In Nederland kan iedereen die medische zorg nodig heeft, naar de dokter. In Afrika is dat niet vanzelfsprekend. Daarom willen wij, juist vanuit Nederland, zorgen dat die situatie verbetert.

De mensen die bij Amref Flying Doctors werken, hebben bewust gekozen voor een ontwikkelingsorganisatie als werkgever. Zij willen bijdragen aan een betere wereld.

Amref Flying Doctors wordt bij haar werk ondersteund door een Comité van Aanbeveling. Het comité bestaat uit zowel wetenschappers als mensen uit het bedrijfsleven.