Zo kunt u helpen

In Nederland kunnen we rekenen op de financiële steun van ruim 96.000 gevers. Sommige donateurs steunen ons elke maand met een vast bedrag. Maar af en toe een geldbedrag geven kan ook.

Amref Flying Doctors organiseert jaarlijks diverse activiteiten en sponsorevenementen om geld op te halen voor haar programma's en projecten in Afrika.

Vind jij ook dat iedereen recht heeft op een goede gezondheid? Kom dan in actie!

Steun het belangrijke werk van Amref Flying Doctors in Afrika. Word donateur.

Met een grote gift kunt u veel betekenen voor de gezondheid van mensen in Afrika. Dankzij ruimhartige donateurs kan Amref Flying Doctors het verschil blijven maken. Wij vinden het dan ook belangrijk...

Amref Flying Doctors geld geven en later een gedeelte terugkrijgen van de belasting? Dat kan als u periodiek schenkt. De enige voorwaarde is dat u dit minimaal vijf jaar lang doet.

Denkt u er net zoals Ank van Tilburg (bekijk hier haar verhaal) over na om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament? Over zo’n beslissing moet u natuurlijk goed nadenken. Om u te helpen een...

Ook met uw inzet draagt u bij aan een betere gezondheid in Afrika. Er is nog veel werk te verzetten, ook in Nederland.

Gaat u op vakantie naar Oost-Afrika (o.a. Kenia, Oeganda, Tanzania of Burundi)? Verzeker u dan van medische zorg ter plaatse door lid te worden van de Amref Flying Doctors Service.