Ank van Tilburg heeft Amref Flying Doctors opgenomen in zijn testament.

Amref Flying Doctors in uw testament

Denkt u er net zoals Ank van Tilburg () over na om Amref Flying Doctors op te nemen in uw testament? Over zo’n beslissing moet u natuurlijk goed nadenken. Om u te helpen een weloverwogen keuze te maken, hebben wij een brochure gemaakt. In deze brochure leest u meer informatie over het opmaken van een testament en wat voor prachtige resultaten we kunnen bereiken met uw nalatenschap. Want welk bedrag u ons ook nalaat, u helpt ons om levensreddend werk te blijven doen. Nu en in de toekomst.

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Denkt u erover om een legaat (vast geldbedrag) aan ons na te laten? Of wilt u Amref Flying Doctors benoemen als erfgenaam? Wij werken samen met NuTestament. Daar regelt u eenvoudig online, voor een vast laag bedrag en in uw eigen tempo een testament. Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl

Gratis uitgebreid erfenisdossier cadeau

Wilt u meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend onze gratis brochure aan en ontvang het uitgebreide erfenisdossier cadeau. In een erfenisdossier legt u alles vast voor uw nabestaanden. U geeft aan wat er met uw bezittingen moet gebeuren, waar u bijvoorbeeld belangrijke documenten bewaart en hoe u uw uitvaart geregeld wilt hebben.

U kunt de brochure en het erfenisdossier opvragen via onderstaand formulier.