Liggen de volgende generaties u na aan het hart? U kunt iets nalaten aan Amref Flying Doctors zodat wij kunnen blijven werken aan een betere gezondheid.

Grote gift

Met een grote gift kunt u veel betekenen voor de gezondheid van mensen in Afrika. Dankzij ruimhartige donateurs kan Amref Flying Doctors het verschil blijven maken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de bestemming van uw gift aansluit bij uw persoonlijke idealen en doelstellingen.

Bij grote giften kunt u rekenen op een vast contactpersoon. Een deskundig en bevlogen persoon die uw wensen kent, u adviseert en persoonlijk op de hoogte houdt van alle relevante ontwikkelingen. Een gift aan Amref Flying Doctors levert resultaat en impact. Sinds onze oprichting hebben wij meer dan 30 miljoen Afrikanen geholpen aan een betere gezondheid. Niet voor niets is Amref Flying Doctors de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie.

Een voorbeeld van onze resultaten

Afrika zit in de lift, maar veel Afrikaanse mensen merken daar zelf nog te weinig van. Voor blijvende, duurzame verbetering hebben we nog een lange weg te gaan. Iedereen in Afrika heeft recht op goede, kwalitatieve zorg. Ook in afgelegen gebieden. Daarvoor is het nodig dat lokaal medisch personeel daar zelf voor kan zorgen – samen met de overheid.

  • Jaarlijks worden 150 medische reizen georganiseerd naar afgelegen gebieden in Afrika om medische gezondheidszorg te verlenen en lokale artsen op te leiden. Daarbij worden meer dan 15.000 mensen geholpen. Lees meer over ons Outreach-programma.
  • Al 15.000 meisjes ondergingen een alternatief ritueel voor meisjesbesnijdenis, waardoor meisjes naar school blijven gaan. Lees meer over ons programma tegen meisjesbesnijdenis.

Persoonlijk contact

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.
Neem contact op met Cecile Kam van Amref Flying Doctors.
Cecile Kam
Relatiemanagement Bijzondere Giften
Telefoon: +31 (0)6-1396 1436
E-mail: cecile.kam@amref.nl

Neem contact op met Nanneke Nix van Amref Flying Doctors.
Nanneke Nix
Relatiemanagement Bijzondere Giften
Telefoon: +31 (0)6-1820 4656
E-mail: nanneke.nix@amref.nl