Uw hulp bij onze evenementen of in onze organisatie is hard nodig. Want alles dat AMREF Flying Doctors bespaart, komt rechtstreeks ten goede aan Afrika.

Zet u in voor Amref Flying Doctors

Ook met uw inzet draagt u bij aan een betere gezondheid in Afrika. Er is nog veel werk te verzetten, ook in Nederland.

Doe mee aan onze evenementen

Amref organiseert jaarlijks verschillende (sportieve) evenementen om geld te werven voor onze projecten in Afrika of om aandacht te vragen voor ons werk. Bijvoorbeeld de Africa classic: een sportieve en mentale uitdaging, maar óók een kans om daadwerkelijk bij te dragen aan een betere gezondheid in Afrika. 
Bekijk onze evenementen hier. 

Zelf een evenement organiseren

Laat u sponsoren bij een marathon, een bergbeklimming of fietstocht. Of organiseer een golftoernooi voor Amref Flying Doctors, net als Rotary Alkmaar. Idee voor bedrijven: organiseer een veiling, concert of jubileum ten bate van onze organisatie. Kortom: alle initiatieven zijn welkom. Bel of e-mail voor meer informatie met Sylvia Castelijn (071-579 3165).

Samenwerken met bedrijven

Wilt u als bedrijf of organisatie uw maatschappelijke impact versterken en uw medewerkers motiveren? Dat kan samen met Amref Flying Doctors! Hierbij zorgen wij zo veel mogelijk voor samenwerkingsprojecten op maat, die volledig aansluiten bij uw expertise en organisatie. Lees meer over de mogelijkheden. 

Ook als sponsor kunt u ons steunen. Met geld, goederen of diensten. Geen bedrag is te laag of te hoog. Zelfs voor onze activiteiten in Nederland zijn goederen of diensten welkom. Want alles wat we kunnen besparen, gaat naar Afrika. Naar de mensen die het nodig hebben. U kunt ervoor kiezen om een van onze evenementen (deels) te sponsoren. Bel of -email voor meer informatie over sponsoring met Sylvia Castelijn (071-579 3165).